Kántor Emília – Integrál jóga oktató

Home / Oktatóink / Kántor Emília – Integrál jóga oktató

“A jóga több mint 20 éve része az életemnek.”

Vegyész-közgaszdászként alapvetően racionális gondolkodással, két lábbal álltam a talajon. Nem az élet nagy kérdései foglalkoztattak, csak szerettem volna 8-10 órányi ülőmunka után derék-, hát- és vállfájás nélkül folytatni a napot. Sokat mozogtam, próbálkoztam, végül ráleltem a jóga útjára. Több jógarendszerben gyakoroltam, tanultam. Minél többet gyakoroltam, annál többet akartam tudni a jóga történetéről, elméletéről, filozófiájáról, és ez a tudás még több gyakorlást igényelt.

A testem lazább, az elmém erősebb lett, elmúltak a fájdalmaim, én magam egyre tudatosabbá váltam. A különböző rendszerekben történő gyakorlás és a sok jógaélmény elvezetett a jóga integrált felfogásához, és ahhoz az egyszerű igazsághoz, hogy jóga csak egy van, bármilyen úton is jutsz el hozzá és bármilyen rendszerben is gyakorolsz. Ezeket az érzéseket és tapasztalásokat szeretném átadni másoknak is, így jógaoktató lettem. Később az ájurvéda tudományát is megismertem, és a tanultakat igyekszem az órák során alkalmazni.
A foglalkozásokat a különböző rendszerekben tanultak alapján állítom össze, mindig a biztonságot és hatékonyságot helyezem központi helyre, figyelembe véve a gyakorlók pillanatnyi fizikai és mentális állapotát.

Óra:

INTEGRÁL JÓGA
szerdán: 18:00 órakor
pénteken: 18:00 órakor

Időtartam: 120 perc