Khajaana Jóga Klub

Home / Khajaana Jóga Klub

Ismerd  meg ezt a csodálatos hangulatú közösséget, mely a nők harmonikusságát, kiegyensúlyozottságát, jó erőnlétét, valamint egészséges testi és lelki állapotát segíti!

Nagy örömünkre szolgál, hogy az A2 Sport Gyáli út adhat otthont a Khajaana Jóga Klubnak, ahol  2 különleges oktató tart órát. A Jóga Klub hétfőtől szombatig minden nap 90 vagy 120 perces órákkal vár minden korosztályt, kezdőtől a haladó szintig.

Khajaana…….hindi  nyelven annyit tesz „kincs”. A jóga a mi  kincsünk , testünknek és lelkünknek egyaránt.  Közösségünk az „aatma” (lélek) megőrzését és a  „pavitrata” (tisztaság)  erősítését tekinti filozófiája alapjának. Ezen az úton haladva építettük fel foglalkozásaink tematikáját. Óráink három fő részre tagozódnak:

Integrál  jóga
Gerincjóga

Mindkét óratípust jó szívvel ajánljuk kezdő és haladó látogatóinknak, magasan képzett trénereink tolmácsolásában. A közösen elvégzett gyakorlatok amellett, hogy megtisztítják elménket, kiváló kondicionálást is biztosítanak, a nyújtásoknak köszönhetően pedig tónusossá válnak izmaink. A harmónia mellett a gyakorlatok sokszínűsége is jellemzi a foglalkozásokat, de természetesen a relaxáció sem hiányzik a kínálatból. Minden órát kellemes pihentető teázással fejezünk be, lezárva egy fejezetet és lapozunk tovább kincses könyvünkben”, az életben.

Az aatma és a pavitrata gondolati világa mindenkit megújít, kiűzi belsőnkből  a rossz beidegződéseket, segít legyűrni a stressz okozta fáradtságot és minden óra után megajándékoz minket a „kinccsel”, amit magunkkal viszünk a hétköznapokba, ami nem más, mint a ……..

Pozitív gondolkodás és lelkünk harmóniája.

Legyél Te is őrzője és birtokosa a KHAJAANA Jóga Klub filozófiájának, meríts erőt a gondolatból, erősítsd a testet és légy boldog!

Vendégeink visszajelzése alapján őszintén mondhatjuk, hogy mindenkire nagy hatással vannak óráink. A test fantasztikus változáson megy keresztül, mert formás és tónusos izomzat fejlődik, a koncentráció és a belső változásokra irányuló figyelem pedig az élet minden területére pozitív hatással van: erősíti a nőiességet, tudatosabbá, magabiztosabbá válnak tőle a hölgyek.

Kérdezz meg bárkit az órán, hogy mi a tapasztalata!
Mindenki meg fogja veled osztani, hogy neki mit adott a Khajaana Jóga Klub. 

Szeretettel várunk!